Новини

Пятница
31.03.2023

Запрошуємо відвідати виставку-ярмарок "Весняний вернісаж у ботанічному саду"

8-9 квітня 2023 р.



Регламент заходу: 9:00 – 18:00
Місце проведення: Стара купольна оранжерея НБС.
Проїзд: по навігатору до вул. Садово-Ботанічна (Тимірязєвська), 1. Або від станції метро “Печерська” автобусом № 62 чи тролейбусом №14 до кінцевої зупинки “Ботанічний сад”.
Умови: вхід в Ботанічний сад по квитку через прохідну.

Планується реалізація екзотичних рослин, насінного та посадкового матеріалу: тропічних (бегонії, банани, ананаси, фікуси різних видів, орхідеї, бромелієві тощо), квітниково-декоративних, хвойних, плодових, овочевих, лікарських, пряно-ароматичних, ефіроносних, технічних, медоносних, енергетичних, сидеральних рослин.
Буде презентація продукції з різних видів нетрадиційних плодових культур (кизил, айва, хеномелес та ін.), пряних, ефіроносних і лікарських трав (фіточаї, приправи, напої) та інші хенд мейд ласощі.
Передбачається дегустація оригінальної продукції.

Під час роботи виставки-ярмарки планується проведення екскурсій до "Великої купольної оранжереї" та по експозиційних ділянках НБС і організація круглих столів, де можна отримати консультацію фахівців з вирощування, використання екзотичних рослин та виготовлення ароматичних оберегів.

У Вернісажі планується презентація чудових дитячих робіт учасників гуртка Петриківського розпису, хенд мейд від учнів школи №133 Печерського району та витворів мистецтва від талановитої художниці з Київщини Тетяни Циба.

З повагою,
Організатор заходу – Адміністрація НБС імені М. М. Гришка НАН України.

 

Читай також