Новини

Понедельник
10.02.2014

Квітують азалії та камелії !!!

Запрошуємо всіх бажаючих до Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка НАН України відвідати постійно діючі експозиції оранжерейного комплексу!

Якщо хочете, не виїжджаючи з Києва, побачити справжнє тропічне літо – відвідайте оранжерейний комплекс нашого саду. Нині тут – пік квітування азалій та камелій. Ніжно-рожеві, бузкові, фіолетові, з ледь відчутним ароматом квіти азалії гармонійно поєднуються з яскраво-червоними, білими та рожевими „восковими” камеліями.

Азалія індійська – загальноприйнята назва для великої групи сортів та гібридів, отриманих внаслідок схрещування різних видів рододендронів. Квітування рослин триває біля 2-х з половиною зимових місяців. Експозиція азалії – це близько 25 сортів та гібридів. На одній рослині може одночасно розкритись до 500 квітів і оранжерея перетворюється на казковий сад. Не менш привертає до себе уваги витончена та загадкова камелія японська, 14 сортів якої теж представлено в експозиції.

Щоб вдихнути різнобарвного тепла квітів, запозичити в них життєдайної енергії, так необхідної для втомленої від перипетій українського сьогодення душі, запрошуємо відвідати наш ботанічний сад. У відділі реалізації, який працює в оранжерейному комплексі, Ви зможете придбати цікаві тропічні рослини і взяти з собою частинку нашого Саду.

Графік роботи оранжерей:
Середа, четвер, п'ятниця:
10:00-16:00 (вхід відвідувачів припиняється о 15:30).
Субота, неділя:
11:00-17:00 (вхід відвідувачів припиняється о 16:30).
Вихідні та санітарні дні: понеділок, вівторок (оранжереї не працюють).

Вартість квитка до оранжерейного комплексу (за наявності вхідного квитка до Ботанічного саду або посвідчення яке дозволяє безкоштовний вхід до НБС):

  • для всіх категорій відвідувачів – 5 грн.
  • (продаж квитків здійснюється при вході до оранжереї!!!)

    В оранжерейному комплексі серед величних пальм, екзотичних фікусів, різнобарв’я квітучих орхідей проводяться весільні фотосесії. Вартість однієї години зйомки – 500 грн., а за умови переїзду територією НБС одним автомобілем – 700 грн.




     

    Читай також

    Понедельник
    30.12.2013
    До уваги відвідувачів
    Пятница
    15.11.2013
    Виставка орхідей