Новини

Пятница
30.10.2015

Акція всесвітньої соціально-екологічної ініціативи «Дерева миру»

27 жовтня 2015 року в Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка НАН України відбулася акція всесвітньої соціально-екологічної ініціативи «Дерева миру» («Trees of Peace»).

Всесвітня соціально-екологічна ініціатива «Дерева миру» стартувала 25 квітня 2015 року в Україні й позиціонується як безстрокова. До неї вже долучилися 50 країн.

Подібний захід відбувається на території НБС імені М.М. Гришка НАН України вже вдруге: адже в межах зазначеної ініціативи на території саду навесні цього року створили «Сквер Миру». А 27 жовтня 2015 року на ділянці «Розоцвіті» учасниками акції було висаджено 20 декоративних яблунь, а також намальовано символічну картину Миру.

Цього разу до висадження дерев з думками про мир, любов та гармонію долучилися: Тимчасовий повірений у справах Республіки Молдова в Україні Олег Хинку, Перший Секретар Міністерства Закордонних Справ Дмитро Шевченко, ведучий 112 каналу Василь Голованов, дует Анна-Марія Опанасюк, оперна співачка Альона Гребінюк, співачка та ведуча Анжеліка Рудницька, співак Ленмар Абдуллаєв, громадські діячі та благодійники Тимофій Нагорний та Інна Силантьєва з активістами, шоу-мен Олександр Висоцький, блогер Яна Баранова, винахідник Антон Головаченко, активісти громадської організації «Українські Креативні Реформатори», журналісти телеканалів та працівники Ботанічного Саду.

Учасники акції поділилися своїми думками про важливість миру та озеленення планети. Ознайомитися з їх коментарями щодо заходу можна, переглянувши відеозапис: www.youtube.com

Учасники Всесвітньої соціально-екологічної ініціативи «Дерева миру»
в Національному ботанічному саду ім. М.М.Гришка НАН України


Тимчасовий повірений у справах Республіки Молдова в Україні
пан Олег Хинку


Голова громадської організації «Українські Креативні Реформатори»
Лілія Ткаченко та громадський діяч і благодійник Тимофій Нагорний


Анжеліка Рудницька та Олександр Висоцький за малюванням картини Миру


Побажання від Анжеліки Рудницької


Декоративну яблуню саджають Дует Анна-Марія Опанасюк


Символічна картина Миру намальована учасниками акції


 

Читай також

Пятница
23.10.2015
Оголошення