Новини

Среда
21.10.2015

Проведення заходу "70 дерев до 70-річчя ООН"


В суботу 24 жовтня, з 09:30 до 12:30, в Національному ботанічному саду імені М.М.Гришка НАН України (вул. Тімірязєвська, 1) Представництво ООН в Україні, Програма розвитку ООН в Україні та Глобальний екологічний фонд проведуть екологічний захід за участі молоді, волонтерів, працівників та партнерів Організації Об`єднаних Націй в Україні.

Представництво Організації Об`єднаних Націй в Україні та Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка об`єднали зусилля задля проведення заходу, в рамках якого учасники висадять зелені культури (дерева гінкго білоба та деревовидні півонії), прослухають освітню програму для дорослих та дітей на тему навколишнього середовища, дізнаються більше про діяльність Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка та ООН в Україні.

На початку заходу відбудеться прес-брифінг, у якому візьмуть участь:

  • Заіменко Наталія, Директор Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка НАН України,
  • Ніл Вокер, Координатор системи ООН в Україні, Постійний представник ПРООН в Україні.

Просимо представників ЗМІ акредитуватись для участі у заході:

За додатковою інформацією звертайтесь до Вікторії Андрієвської,
спеціаліста зі зв`язків з громадськістю та ЗМІ (телефон: +380442539363, електронна пошта: victoria.andrievska@unic.org).


***

До складу Системи Організації Об’єднаних Націй в Україні входять 17 фондів, спеціалізованих агентств і програм, та представників Бреттон-Вудських інституцій. Кожна з цих установ працює відповідно до свого мандату, у той же час узгоджуючи свою роботу із загальною стратегією ООН в Україні, що включає надання технічної допомоги з питань людського розвитку та гуманітарної допомоги, й ґрунтується на принципах поваги і дотримання прав людини.

 

Читай також

Архів новин
ботанічного саду