Новини

Понедельник
06.04.2015

Міжнародна наукова конференція «Інтродукція рослин, збереження та збагачення біорізноманіття в ботанічних садах та дендропарках» ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Інтродукція рослин, збереження та збагачення біорізноманіття в ботанічних садах та дендропарках», яка відбудеться 15–17 вересня 2015 року у місті Києві, в Національному ботанічному саду ім. М.М.Гришка НАН України і буде присвячена його 80-річчю.


Пятница
06.03.2015

Цвітіння азалій, камелій, орхідей у повному розпалі!!! Поспішайте зробити святковий подарунок – відвідайте оранжереї Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка НАН України!


Среда
11.02.2015

До уваги відвідувачів Шановні відвідувачі! Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України пропонує придбання корисних для людини кімнатних рослин.


Среда
04.02.2015

Запрошуемо відвідати Фітофест: "Цілющі рослини: здоров’я та краса" Національний ботанічний сад ім. М.М.Гришка НАН України, Інститут продовольчих ресурсів НААН України, "Академія флористики Наталії Агеєвої" запрошують відвідати Фітофест: "Цілющі рослини: здоров’я та краса", присвячений Дню усіх закоханих!


Понедельник
19.01.2015

Школа садівника Національний ботанічний сад ім.М.М.Гришка НАН України запрошує всіх бажаючих на навчання до “ШКОЛИ САДІВНИКА”