Новини

Вторник
21.04.2015

Фестиваль японської культури «Бонсай» в Національному ботанічному саду ім. М.М.Гришка НАН України 24-25 квітня 2015 р. у Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка НАН України (НБС) за підтримки Українсько-Японського Центру НТУУ «КПІ», Федерації Айкідо Йосінкан відбудеться відкриття третьої виставки колекції «Бонсай», започаткованої на базі зібрання тропічних рослин НБС, що має статус Національного надбання України.


Понедельник
06.04.2015

II Міжнародна наукова конференція "Агробіорізноманіття для покращання харчування, здоров'я та якості життя" (перший інформаційний лист) ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі II Міжнародній науковій конференції "Агробіорізноманіття для покращання харчування, здоров'я та якості життя", яка відбудеться 20–22 серпня 2015 року з нагоди 30-річчя діяльності Інституту охорони біорізноманіття та біологічної безпеки Факультету агробіології і продовольчих ресурсів Словацького аграрного університету в Нітрі під егідою ректора д.ф., професора П. Беліка.


Понедельник
06.04.2015

Міжнародна наукова конференція «Інтродукція рослин, збереження та збагачення біорізноманіття в ботанічних садах та дендропарках» ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Інтродукція рослин, збереження та збагачення біорізноманіття в ботанічних садах та дендропарках», яка відбудеться 15–17 вересня 2015 року у місті Києві, в Національному ботанічному саду ім. М.М.Гришка НАН України і буде присвячена його 80-річчю.