Новини

Понедельник
13.10.2014

Повідомлення

У зв’язку зі складною економічною ситуацією та підготовкою до зимового періоду НБС ім. М.М.Гришка змушений відключати частину теплиць, скорочуючи опалювані площі оранжерей та ущільнюючи колекційні фонди. Внаслідок цього з’явилась можливість реалізувати за низькими цінами рослини, що є в достатній кількості і мають чудові фітонцидні властивості та можуть поліпшити умови існування людини.

Використання фітонцидної здатності рослин для оптимізації мікроклімату приміщень стимулює підвищення працездатності людини, посилює захисні функції організму, покращує діяльність серцево-судинної та дихальної систем. За рахунок використаннях різних видів декоративних рослин є можливість цілеспрямовано регулювати параметри повітряного середовища. При цьому тропічні рослини зберігають здатність до виділення летких сполук на протязі усього року.

Науково доведено доцільність ефективного використання широкого видового асортименту декоративних рослин при вирішенні питань санації атмосфери приміщень.

НБС пропонує найбільш декоративні, екологічно стійкі в умовах інтер’єру тропічні та субтропічні рослини з вираженою антимікробною активністю. Серед таких рослин – папороті, фікуси, пальми, хлорофітуми, декоративно-плодові та багато інших.

Є можливість підібрати рослини різної величини, від крупно- мірів до невеликих рослин для розміщення на підвіконнях чи інших елементах інтер’єру.

Для ознайомлення з сортиментом та придбання рослин просимо звертатись до Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка НАН України за адресою: м. Київ, вул. Тімірязєвська, 1, магазин реалізації, тел.: (044) 285 01 11, (096) 922 53 22

Перелік рослин

Декоративні тропічні рослини:
1. Пальми
2. Аспарагуси
3. Пелеї
4. Папороті
5. Бересклети
6. Плющі
7. Спатифілуми
8. Каланхоє
9. Фікуси
10. Алоє
11. Хлорофітуми
12. Агава
13. Бегонії
14. Кактуси та сукуленти

Плодові тропічні рослини:
1. Кава
2. Папая
3. Мурая
4. Банан
5. Фейхоа
6. Псидіум (суничне дерево)

Адміністрація.

 

Читай також

Пятница
26.09.2014
Школа садівника