Новини

Пятница
17.02.2017

До уваги киян та гостей міста Києва!

В останні дні лютого, коли зима ще міцно тримає свої позиції, найкращий час відвідати Оранжерейний комплекс Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка. Саме зараз і лише в НБС, в експозиційній оранжереї "Азалії та камелії", можна побачити феєричне цвітіння німецьких сортів азалії селекції 20-30 рр. минулого століття ("Advents-glocken", "Concinna", "Apollo"). Ніжними барвами та вишуканими квітками зустрінуть вас сорти камелії японської. Кінець зими – це саме той час, коли цвітіння розкішних азалій та камелій співпадає з початком цвітінням неперевершених орхідей − цимбідіумів в оранжереї "Орхідарій".

Для масового відвідування відкриті також експозиційні оранжереї "Тропіки" з величними мешканцями тропічних лісів − філодендронами, монстерами та бромеліями. Експозиція "Рослини аридних областей Земної кулі" презентує рослини з різноманітними пристосуваннями до існування в посушливих умовах, а в експозиції "Плодові рослини" відвідувачі на власні очі зможуть побачити, як ростуть цитрусові, інжир, гранат, авокадо, банан, достигає мушмула.

"Велику купольну оранжерею", де експонуються різні пальми, фікуси, саговики та араукарії, можна відвідати лише у складі групи, завчасно замовивши екскурсію.

Завітавши до експозиційних оранжерей Ботанічного саду, ви матимете унікальну нагоду отримати справжню естетичну насолоду.

Подаруйте собі свято – відвідайте оранжерейний комплекс НБС!

Оранжерейний комплекс відкритий для відвідування щоденно з 10-00 до 16-00.
Санітарні дні – понеділок, вівторок.
Вартість вхідного квитка до оранжерей – 15 грн. для усіх категорій відвідувачів,
без врахування вартості вхідного квитка до Ботанічного саду.











 

Читай також

Среда
01.02.2017
Школа садівника