Новини

Вторник
02.10.2018

Національний ботанічний сад імені М.М. Гришка НАН України взяв участь в IV освітньому фестивалі «Арсенал ідей – 2018»

Цього року (29-30 вересня 2018 р.) вчетверте Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал» та Благодійний фонд «Мистецький Арсенал» у співпраці з Соціальною програмою Марини Порошенко організували креативний простір, у якому поєдналися творчість дітей та дорослих, наукові інновації та сміливі мистецькі проекти, сучасні освітні програми та експериментаторство.

Тема цьогорічного фестивалю «Якби я був чимось / кимось / десь» мала на меті продемонструвати різноманітність можливих досвідів – від тілесних до професійних. Простір фестивалю включав три основні тематичні групи: «Простір», «Тіло» і «Діяльність».
Докладніше...

Програма фестивалю мала на меті визначити та створити найоптимальніші методики перформативної спрямованості для їх подальшого використання у театральних та інклюзивних освітніх програмах. Втілений проект та усі події у рамках його програми покликані інформувати суспільство, про необхідність створення простору рівних можливостей.
Програма фестивалю

Національний ботанічний сад імені М.М. Гришка НАН України отримав можливість долучитися до цієї події та представив інсталяцію на тему: «Дивовижний світ насіння рослин».

Відвідувачі могли дізнатися як поширюються рослини в місті і для чого їм потрібні «пушинки», «липучки» та «гелікоптери»; роздивитися зблизька знайомі та незнайомі насінини, дізнатися про мету їхніх пристосувань і відтворити переміщення насіння в різних середовищах.

Фестиваль мав великий успіх! Дякуємо усім хто генерував ідеї, організовував, реалізував, забезпечував цю подію!

НБС імені М.М. Гришка НАН України






 

Читай також