Новини

Понедельник
09.07.2012

Шановні відвідувачі! В Національному ботанічному саду ім. М.М.Гришка НАН України відкрилась художня виставка «Чудове непомітне»

В ЕКО-АРТ проекті «Чудове непомітне» органічно поєднані проекти двох авторів: проект «Начала» скульптора Володимира Скорого і фотопроект художника Михайла Лутса «Крим-ембіент». Колір і пластика, площина й об’єм, на думку авторів, взаємно доповнюють один одного, підсилюють арт-ефект і акцентують основну ідею.

Концептуальний скульптурний проект «Начала» - це філософсько-естетична ода насінню як початку й підсумку життєвого циклу усього живого. Саме через унікальність і важливість місця, насіння наділене природою особливими якостями: красою форми й глибиною змісту. Гармонія форми й змісту – вічне завдання творчого пошуку художника. Це завдання природа, як дійсний Майстер, вирішує легко, просто й геніально. Художникові залишається вдячно вчитися у вічно живого Майстра й, в міру своїх сил, оспівувати красу Його досконалих створінь.

«Крим – ембіент» - серія фотографій, яка присвячена малопомітним аспектам краси Криму. Це фрагменти дикої природи, об'єднані загальним внутрішнім настроєм - мелодією каменів і струмків, рослин і крапель дощу. Авторська версія погляду на світ краси в малому. Михайло Лутс народився й живе в Криму, за професією - вільний художник.

Скульптор і фотохудожник пропонують глядачеві доторкнутися до чарівного світу малих форм живої природи й побачити разом з ними велике в малому, велич простого, чудове в тому, що не завжди помітне.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати художню виставку!
Вхід вільний.

Виставку розміщено в галереї корпусу № 6, працює з 10 до 20 год.


Проверенные рецепты, которые получатся у любой хазяйки
Нажмите для увеличения Нажмите для увеличения Нажмите для увеличения Нажмите для увеличения
Нажмите для увеличения
Нажмите для увеличения Нажмите для увеличения
Нажмите для увеличения Нажмите для увеличения Нажмите для увеличения

 

Читай також

Понедельник
09.04.2012
До уваги відвідувачів