News

Четверг
06.09.2007

Виставка квітів “Вереснева феєрія” Центр природоохоронної освіти і культури Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України запрошує відвідати чергову виставку квітів “Вереснева феєрія”


Понедельник
23.07.2007

ІІ Міжнародна наукова конференція "ІНТРОДУКЦІЯ РОСЛИН НА ПОЧАТКУ XXI СТОЛІТТЯ: ІСТОРІЯ, ДОСЯГНЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ" Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІ Міжнародної наукової конференції “ІНТРОДУКЦІЯ РОСЛИН НА ПОЧАТКУ XXI СТОЛІТТЯ: ІСТОРІЯ, ДОСЯГНЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”, присвяченої 120-річчю з дня народження видатного ученого, академіка Миколи Івановича Вавилова, яка в


Понедельник
12.02.2007

З 12 лютого по 16 квітня 2007 року на базі Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка НАН України працює “ШКОЛА САДІВНИКА” Ви зможете отримати кваліфіковану теоретичну підготовку та оволодіти практичними навиками, необхідними для роботи в саду.


Среда
12.07.2006

Національному ботанічному саду ім.М. М. Гришка подарували сосну епохи динозаврів Міжнародна організація Wollemi International подарувала Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка сосну Wollemi Pine, що вважається найдавнішою рослиною на Землі, яка була поширена в юрський період.


Вторник
20.06.2006

АСТИЛЬБА. Історія, види, умови вирощування Розповідає Юрій Буйдін, к.б.н., науковий свівробітник Національного ботанічного саду ім.М.М.Гришка. Важко знайти більш витончений і вишуканий тіньовитривалий багаторічник, ніж астильба з родини Ломикаменевих. Останнім часом ця рослина в Україні була дещо




Архів новин
ботанічного саду