Новини

Среда
12.07.2006

Національному ботанічному саду ім.М. М. Гришка подарували сосну епохи динозаврів Міжнародна організація Wollemi International подарувала Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка сосну Wollemi Pine, що вважається найдавнішою рослиною на Землі, яка була поширена в юрський період.


Вторник
20.06.2006

АСТИЛЬБА. Історія, види, умови вирощування Розповідає Юрій Буйдін, к.б.н., науковий свівробітник Національного ботанічного саду ім.М.М.Гришка. Важко знайти більш витончений і вишуканий тіньовитривалий багаторічник, ніж астильба з родини Ломикаменевих. Останнім часом ця рослина в Україні була дещо


Суббота
10.06.2006

Колекції квітково-декоративних рослин та монокультурні сади НБС отримали статус національного надбання країни Згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 травня 2006 р. № 299-р до наукових об’єктів, що становлять національне надбання віднесено колекції квітково-декоративних рослин та монокультурні сади, а саме: колекцію піонів, Розарій та Сад бузків.


Понедельник
05.06.2006

Колекція ірисів - ще одна родзинка квітниково-декоративної колекції НБС ім.М.М.Гришка На сьогодні колекція ірисів Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України налічує 281 сорт та 15 видів.


Пятница
26.05.2006

На базі ботанічного саду Таврійського національного університету відбулася чергова сесія ради ботанічних садів та дендропарків України 22-25 травня 2006 р. на базі Ботанічного саду Таврійського національного університету (м. Сімферополь) відбулася чергова сесія Ради ботанічних садів та дендропарків України. В її рамках проведено конференцію за темою: «Будівництво та реконструкція ботаніч