Новини

Среда
29.10.2014

Повідомлення

Дорогі кияни та всі небайдужі громадяни,
які відгукнулися в прагненні допомогти Національному ботанічному
саду ім. М.М. Гришка НАН України!

У зв’язку з поширенням у деяких ЗМІ недостовірної інформації та набуття широкого розголосу про розпродаж унікальних колекцій рослин оранжерейного комплексу дирекція Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України повідомляє:

В Саду відбуваються планові заходи з підготовки оранжерейного комплексу до зимового періоду, оптимізації колекцій рослин закритого ґрунту з метою зменшення енергозатрат та витрат на комунальні платежі. Передбачена на зимовий період консервація 350-400 м2 виробничих площ тепличного комплексу дозволить стабільно утримувати всі експозиції і колекції рослин оранжерейного комплексу, і зокрема тих, які відкриті відвідувачам.

За останні декілька років фахівцями Саду було успішно поповнено, розмножено та кількісно збільшено колекційний фонд видів і сортів тропічних і субтропічних рослин. Як наслідок утворився певний надлишок рослин, які було вирішено реалізувати серед населення. З цією метою прийнято рішення про організацію виставки-розпродажу надлишкової частини тропічних і субтропічних рослин.

Дирекція і весь колектив Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України висловлюють свою особисту подяку всім небайдужим громадянам України, близького та далекого зарубіжжя, колегам-науковцям за небайдужість і проявлене бажання всіляко допомогти Саду.

Зі свого боку, Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України гарантує збереження та примноження унікальних колекцій рослин закритого та відкритого ґрунту і намагатиметься й надалі забезпечувати розвиток Саду.

З повагою, колектив
Національного ботанічного саду
ім. М.М. Гришка НАН України

 

Читай також

Пятница
26.09.2014
Школа садівника