Новини

Четверг
19.09.2013

Осінній ярмарок рослин

В НАЦІОНАЛЬНОМУ БОТАНІЧНОМУ САДУ ім. М.М. ГРИШКА НАН УКРАЇНИ


З 21 вересня й до кінця жовтня 2013 року, кожні вихідні, на території Національного ботанічного саду буде проходити ВИСТАВКА–ЯРМАРОК декоративних деревних, квітникових, лікарських і ароматичних рослин, плодових культур, тропічних і субтропічних рослин для домівок і зимових садів та багато іншого.

Асортимент рослин власного виробництва, з залученням садивного матеріалу від кращих вітчизняних виробників, задовольнить різноманітні смаки щодо декоративності, стійкості, функціональності та якості рослин в місцевих природно-кліматичних умовах.

Різноманіття садивного матеріалу буде забезпечене екзотичними представниками світової флори, нетрадиційними плодовими і пряними рослинами, кращими сортами рослин наших вчених-селекціонерів. Серед них кизил і актинідія, хризантеми і півонії, кавове дерево і рододендрони, рослини для альпійських садів та кам'янистих гірок та інше.

Ярмарки проходитимуть біля центрального входу до Ботанічного саду та на території садового центру по вулиці Тимірязівській,1, біля адміністративного корпусу НБС.

Виставка працюватиме щосуботи та неділі з 10 до 16 години.

Запрошуємо усіх бажаючих.

Адміністрація саду.

 

Читай також

Вторник
03.09.2013
Школа садівника
Понедельник
19.08.2013
До уваги відвідувачів