Новини

Понедельник
06.09.2010

Школа садівника

З 2 жовтня по 10 грудня 2010 року на базі Національного ботанічного саду (НБС) ім.М.М.Гришка НАН України буде працювати “ШКОЛА САДІВНИКА”, де можна буде одержати кваліфіковану теоретичну підготовку та оволодіти практичними навиками по догляду за рослинами на присадибних та дачних ділянках.

ТЕМАТИКА ЗАНЯТЬ:

  • квітникарство;
  • плодовий сад;
  • декоративний город;
  • дендрологія;
  • захист рослин.

    Теоретичний курс навчання буде проведений з залученням провідних спеціалістів ботанічного саду; практичні заняття проходитимуть на дослідних ділянках НБС.
    Заняття проводитимуться в понеділок і середу - з 14.00 до 17.00 години, та в суботу – з 10.00 до 13.00 за адресою: Київ, вул.Тимірязєвська, 1, в актовому залі адміністративного корпусу НБС.
    Вартість навчального курсу складає - 980 грн.

    Проїзд: від станції метро “Печерська” автобусом № 62 або тролейбусом №14 до кінцевої зупинки “Ботанічний сад”.
    Телефон для довідок та запису до школи: 285-41-05, 050-358-64-04.
    E-mail: pandarija@gmail.com

    Приєднуйтесь!

    Розклад роботи "Школи садівника"


    Lamborghini Reventon Roadster. Вес Superleggera по сравнению с базовой версией был снижен на 70 кг благодаря замене нескольких кузовных панелей на карбоновые, удалению шумоизоляции и установке сверхлегких колесных дисков и составил 1340 кг.
    Постать Івана Карабиця — особлива в українській культурі, його ім'я як композитора та культурного діяча відомо не тільки на батьківщині, але далеко за її межами. Видатний комозитор Сучасності.
    Разработка веб-сайта. Ваш сайт должен развиваться как бизнес развивается. Создание сайтов. Дизайн

     
  • Читай також