Новини

Вторник
25.05.2010

Запрошуємо на прес-конференцію у четвер 27 травня 2010 р. о 13.00

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас на прес-конференцію, де Ви дізнаєтеся про унікальні проекти, які ми плануємо реалізувати до 75-річчя Ботанічного Саду. З Вашою допомогою, для Вас і всіх відвідувачів Саду ми хочемо здійснити кілька проектів, що мають високу культурну, історичну та природоохоронну цінність: «Красний Двір», «Відновлення розарію», «Старовинне Джерело» та інші.

У прес-конференції візьмуть участь директор Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка НАН України, доктор біологічних наук Заіменко Наталія Василівна, генеральний директор групи компаній Advanter Group, кандидат економічних наук Андрій Олександрович Длігач, Президент бізнес-школи МІМ-Київ, кандидат економічних наук Тихомирова Ірина Олегівна.

Прес-конференція відбудеться у четвер 27 травня 2010 р. о 13.00 на території Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка НАН України за адресою Київ, вул. Тимірязєвська 1, корп. 6. Просимо Вас підтвердити свою присутність на прес-конференції за номером: /096/ 976 48 50, Ольга Дзюба.

Відразу після прес-конференції ми хочемо разом з Вами поповнити колекцію троянд – висадити кущі троянд у нашому Розарії.

Ми звертаємося до Вас з пропозицією стати нашими Інформаційними партнерами, надати проектам інформаційну підтримку. З Вашою допомогою ми хочемо звернутися до киян і представників бізнесу, та зібрати необхідні кошти. Ми пропонуємо створити Медіа-Раду Ботанічного Саду, яка буде контролювати хід реалізації програми, включаючи участь у прийнятті рішень про напрямки використання залучених коштів.

Координацію проекту здійснює наш партнер – група компаній Advanter Group.

Ми завжди раді бачити відвідувачів Саду щасливими. Наш колектив намагається зробити все для того, щоб Ботанічний Сад став ще прекраснішим і цікавішим.

Контакти:
Керівник прес-служби: Ольга Дзюба
/096/ 976 48 50
Керівник проекту: Костянтин Корнілов
/067/ 728 89 60

 

Читай також

Вторник
19.01.2010
Школа садівника
Среда
09.09.2009
Школа садівника