Новини

Пятница
04.09.2015

Міжнародна наукова конференція «Інтродукція рослин, збереження та збагачення біорізноманіття в ботанічних садах та дендропарках»

Вельмишановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Інтродукція рослин, збереження та збагачення біорізноманіття в ботанічних садах та дендропарках», присвяченої 80-річчю від дня заснування Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка НАН України (НБС), що відбудеться 15–17 вересня 2015 року в НБС за адресою: Україна, м. Київ, вул. Тімірязєвська, 1, корпус №6.

Тези Вашої доповіді ухвалено редакційним комітетом та прийнято до публікації. Оргкомітет переконливо просить підтвердити Ваш приїзд та форму участі в роботі конференції, а також завчасно здійснити бронювання місць у готелі.

Регламент конференції: пленарні доповіді – до 15 хв., секційні – до 10 хв., повідомлення за матеріалами стендових доповідей – до 5 хв.

Сума оргвнеску для учасників конференції складає 5 €* (організаційні витрати, друк програми, чай-кава під час перерв між засіданнями) та 5 € (публікація тез доповідей, якщо оплата не була здійснена попередньо).

Сплата оргвнеску здійснюється під час реєстрації. Дружня зустріч учасників конференції («Ботанічний чай») відбудеться 15 вересня 2015 року. Внесок для участі складає ~ 200 грн. і сплачується під час реєстрації.

Витрати на проїзд, проживання та харчування здійснюються за власні кошти учасників конференції.

Оргкомітет може надати допомогу у бронюванні місць у готелі «Дружба», що знаходиться в поблизу станції метро Либідська, або бронювання може бути здійснене самостійно он-лайн: www.druzhba-hotel.kiev.ua
Дивіться схему розміщення готелю «Дружба» в м. Києві

До НБС можна дістатися:

  • від центрального залізничного вокзалу Київ-Пасажирський – тролейбусом №14 до кінцевої зупинки «Ботанічний сад»;
  • від станції метро «Печерська» або станції метро «Арсенальна» – автобусом №62 (до кінцевої зупинки «Ботанічний сад»);
  • від центрального автовокзалу (готелю «Дружба», метро «Либідська» – всі маршрутні таксі, що проходять біля станції метро «Дружби Народів», тролейбус № 43, автобус № 51, а далі пішки до Національного ботанічного саду ім. М.М.Гришка (див. схему)
  • Схема. Пішохідний маршрут від станції метро «Дружби Народів» до НБС
    (~1423 метрів до місця реєстрації учасників конференції).


    Програма роботи Міжнародної наукової конференції


    * за курсом НБУ на час проведення конференції.

     

    Читай також

    Понедельник
    17.08.2015
    Оголошення